Oppo Find N е първият смартфон със сгъваем дисплей на компанията, излиза на 15 декември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Китайската компания Oppo обяви първия си смартфон със сгъваем дисплей. Неговото име е Oppo Find N и пълното му представяне ще се състои на 15 декември, но още сега главният продуктов директор на Oppo, Пийт Лау, сподели някои детайли за него.

Find N е първият смартфон със сгъваем дисплей на Oppo, който е резултат от 4 години интензивни проучвания и разработки и идва след 6 поколения прототипи, сподели в блог публикация Лау.

Този модел олицетворява бъдещето на смартфоните според Oppo, които признават, че може да не са първите със сгъваем телефон на пазара, но са искали да бъдат напълно готови и да предложат отлично изживяване, вместо да бързат да отговорят на тенденциите. 

Oppo Find N

При създаването на Find N компанията е следвала два основни принципа – устройството да бъде красиво и да бъде полезно и лесно за използване. 

Лау твърди, че с този модел е решен проблемът с браздата, която е видима при сгъвката на екрана. Той прави заявка, че това е смартфонът с „може би най-добрата панта и дисплей, правени досега“.

Oppo Find N

От краткото тийзър видео, споделено в социалните мрежи, се вижда, че дизайнът на Oppo Find N ще напомня този на Galaxy Z Fold, само че с по-широк външен екран.

Детайлите и цената очакваме при премиерата на 15 декември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар