Pротивниците на властта и позволилите си да я критикуват, рЕзко стават контактни на заразени и ги изолират под карантина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България вирусът се използва в политическите войни.

Странно как противниците на властта и позволилите си да я критикуват, рЕзко стават контактни на заразени и ги изолират под карантина.

На практика се поставят под домашен арест. Това направиха и с Президента Радев. Скоростното откриване на вируса при ген. Петров и решението, че Президентът трябва да е под карантина, направо ме потресоха с бързината и целта си.

Междувременно забелязвам, че Онуй нищо не го лови – ни срам, ни вирус. При положение, че се вее като жълт вестник из цялата територия и се среща с кого ли не. Но май не е удобно Той да бъде карантиниран…..Днес Онуй, заедно с Мустафата, ще посети сутринта Граф Игнатиево. Където се чува, че има заразени. Интересно дали аурата и звездите Го пазят, или просто знае, че няма от какво да се страхува. Или пък сделките, които предстоят с краварите, са толкова важни, че Онуй би рискувал безценният си животец.

В България карантината се налага, без никакъв смисъл и мисъл. При десетки хиляди на фотофиниш разстояние по улиците, 100 дни проблем нямаше. Но се спусна задачка отвън и изведнъж почнаха да откриват вируса навсякъде. Няма вече други заболявания, всичко е съпътстващо на короната. Политически вирус броди из територията. И една чума начело на държавата.

И се чудя кога ли българските офицери ще си припомнят клетвата на кого служат и какво се прави с предателите!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар