Podcast слушателите категорични, че разпознават „политическите шарлатани“

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час? 

България се изкачи до 91-во място по свобода на словото в класацията на „Репортери без граници“, като стига до там от 112-то място предишната година (от 180 държави в индекса). От неправителствената организация, която днес обяви индекса си за свобода на медиите за 2022 г. коментират, че информационният хаос и дезинформацията подхранват международното напрежение и разделенията в обществата.Президентът Румен Радев обясни кои според него са „политическите шарлатани“: „Те не отчитат, че за разлика от партньорите си, България е много по-близо до този конфликт, с реална обща граница по Черно море, и с голяма зависимост от руския газ“. 


„Аз ги разпознавам безпогрешно, ама Нане, Вуте, Пена и т.н. не! И за това са на власт“ – това е само един от знаковите коментари по днешния ни въпрос: „Разпознавате ли „шарлатани“ в политическия живот на България?“ Още любопитни слуашателски мнения ще чуете в Podcast Новините.

Европейската футболна централа УЕФА удължи наказанието на руските клубни отбори, стана ясно след официално съобщение. Наказнието няма крайна дата и е до второ нареждане, като на този етап Русия остава зачеркната от футболната карта, информира „Корнер“. Причината евойната в Украйна, а новото решение е без право на обжалване. Още в първите дни на руската инвазия в страната, УЕФА взе решение да изхвърли националния тим на Русия от баражите за Мондиала в Катар. Наказания отнесоха всички юношески, младежки гарнитури и женски отбори на страната, а УЕФА изхвърли и единственият все още останал руски тим в евротурнирите по онова време – Спартак (Москва).

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това? 

„Разпознавате ли „шарлатани“ в политическия живот на България?“ ви питаме днес. До този момент превес имат отговорите „Да“. Повдигаме въпроса след като в обръщение по случай Международния ден на труда президентът Румен Радев призова: „Да не се поддаваме на милитариските призиви, с които започва всяко кръвопролитие. Да не допуснем страстите от войната да се пренесат у нас. Да не търпим политически шарлатани да ги разпалват за своя употреба“. 

 

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар