Qualcomm Snapdragon 875 изглежда ще бъде представен на 1 декември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 1 декември Qualcomm изглежда ще представи новия си премиум чипсет Snapdragon 875, който се очаква да задвижва повечето флагман смартфони през първата половина на 2021 г. Това става ясно от покана за събитието Qualcomm Snapdragon Technology Summit, разпространена от сайта Sparrows News. 

В анонса за събитието не се говори за Snapdragon 875, но това е периодът на всяка година, когато чипмейкърът представя новото поколение на най-мощния си чипсет.

Говори се между другото, че освен този премиум чипсет, произведен по 5нм процес, на 1 декември ще бъде обявена и платформа за смартфони от висок среден клас, също по 5нм процес. Това може да е Snapdragon 775, предполага източникът.

Разбира се, Snapdragon 875 ще се използва от редица смартфони от най-висок клас, като още отсега в социалните мрежи има подсказки, че Xiaomi ще са сред първите с подобно устройство. Китайската компания беше сред пионерите, които пуснаха първи телефон и с обявените в предишните месеци чипсети от среден клас на Qualcomm.   

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар