Realme се нуждаеше от малко повече от пет години, за да достави 200 милиона смартфона

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На компанията Relame, която заедно с Vivo и Oppo е собственост на китайския гигант BBK Electronics, бяха необходими малко повече от пет години след основаването ѝ, за да премине границата от 200 милиона доставени смартфона. В историята на пазара на смартфони само пет компании са успели да направят това за подобен период от време, а само 14 от общо 250 компании на пазара са преминали този етап въобще.

Представители на Realme, както съобщава South China Morning Post, с гордост отбелязват, че са навлезли на пазара във време, когато е имало над 700 конкуренти. През последните пет години Realme успя да се нареди сред 10-те най-големи производители на смартфони в света. На Vivo, Huawei, Samsung и Apple им бяха необходими по-малко от пет години, за да пуснат на пазара първите 200 милиона смартфона, а Relame се нарежда на пето място сред компаниите с най-бърз темп на пазарна експанзия в тази класация.

Към септември тази година броят на функциониращите производители на смартфони не надхвърляше 250 единици, така че способността на Realme да оцелее в такива условия в лицето на стартъп, заобиколен от над 700 конкуренти, наистина заслужава уважение. През следващия месец ще бъде представен флагманският смартфон Realme GT 5 Pro, който за първи път ще предложи комбинация от най-новия процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 и сензор за изображения Sony IMX890 от фамилията Lytia.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар