Realme GT 6 изглежда също ще предлага подпомогнати от AI функции

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Realme скоро ще представи флагмана си GT 6, който изглежда ще бъде поредният “AI смартфон” на пазара, предлагащ набор от базирани на изкуствен интелект екстри. Информация за това се появи в сайта smartprix.com през @onleaks, които разкриват детайли чрез публикувано изображение на кутията. 

Изображенията тук разкриват, че Realme GT 6 ще предлага “NEXT AI”, което изглежда начинът компанията да акцентира върху пакет функции, подкрепени от изкуствен интелект. 

Кадър на долната страна на кутията ни дава и по-ясна представа какви точно ще са тези възможности. AI Night Vision, AI Smart Loop, AI Smart Removal и AI Smart Search са основните екстри, които ще включва пакета NEXT AI на Realme GT 6. 

Realme-GT6-Box-AI-Back-scaled

AI Night Vision би трябвало да са способностите за по-добри нощни снимки, AI Smart Loop вероятно е свързана с обобщението или генерирането на текст, AI Smart Removal би трябвало да е премахването на нежелани обекти от снимки при обработката им, а AI Smart Search може да е по-развита търсачка, подобна на Circle to Search от Google. 

Според по-ранни слухове Realme GT 6 ще бъде представен през юни и ще бъде позициониран по-високо от обявения по-рано Realme GT 6T. Очаква се моделът да се базира на Snapdragon 8s Gen 3 и да използва нов тип батерия със 100 W зареждане.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар