Samsung вероятно вече знае причината за проблемите с Note 7

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още след първите избухнали бройки от Galaxy Note 7 корейският производител започна разследване, което посочи батериите като основна причина за инцидентите. Впоследствие се оказа, че проблемът е по-сериозен и се стигна до изтегляне на смартфона от пазара и окончателно спиране на модела. Така Samsung започна ново търсене на причината и днес тя би трябвало да им е известна. 

Samsung по-рано обяви, че до края на годината причината за възпламеняващите се бройки Note 7 ще бъде ясна, припомня SamMobile.com, които цитират корейски сайт, твърдящ, че разследването вече е приключило.

Според източника Samsung са завършили вътрешното си разследване и са изпратили резултатите на съответните организации в САЩ и Южна Корея – страните, в които Note 7 беше пуснат на пазара, преди да бъде спрян. 

Докладът все още не е публичен, но ако Samsung са уверени в резултата от него, би трябвало съвсем скоро да го представят. Защото и за компанията, и за феновете би било по-добре да се знае, че причината за избухванията е открита и е ясно как подобни инциденти да бъдат избегнати при Galaxy S8 и следващите модели. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар