Samsung може да използва нова Ironflex технология за дисплеите на Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung подготвя нова технология, с която да направи дисплеите на сгъваемите си смартфони по-устойчиви. Това става ясно от регистрация на името “Ironflex”, чието описание е свързано тъкмо със сгъваемите OLED панели на компанията. 

Samsung е подала заявление за регистрация на търговската марка Ironflex в Корея. Документацията разкрива, че зад това понятие стои сгъваем OLED панел за дисплеи на продукти, включващи както сгъваеми смартфони, така и сгъваеми таблети и друг тип носими продукти.

Заявлението за патента е подадено на 3 януари 2024 г., разкрива GalaxyClub.nl, така че е много вероятно целта да е Ironflex да се използва още в тазгодишните сгъваеми смартфони Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. Двата модела се очакват през лятото, вероятно през юли. 

Разбира се, запазената търговска марка не може да бъде категорично потвърждение на тези предположения, но звучи логично компанията да продължи да полага усилия, както и досега, в посока по-здрави и устойчиви панти и дисплеи на сгъваемите си смартфони.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар