Samsung може да пусне още един модел Ultra до края на 2024 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оказва се, че Samsung може да не е приключила със смартфоните си Ultra за 2024 г. След като вече се появиха слухове, че се задава по-достъпен Galaxy Z Fold6, сега нова информация от надеждния сайт Galaxy Club твърди, че компанията може да пусне и още по-напомпан модел Galaxy Z Fold6 Ultra. 

Samsung работи по модел с номер SM-F958, твърди източникът. Осмицата в края на числото обикновено индикира, че смартфонът е Ultra. Така например Galaxy S24 Ultra има номер SM-928, докато Galaxy Z Fold5 е SM-F946, а Galaxy Z Fold6 се очаква като SM-F956. 

Какво повече би могъл да предлага модел с потенциалното име Galaxy Z Fold6 Ultra от стандартния Fold6 – не е съвсем ясно. Не е изключено по този начин Samsung просто да промени индекса на стандартния си модел Galaxy Z Fold6, особено имайки предвид слуховете за предстояща по-достъпна версия.

Говори се обаче, че въпросният Galaxy Z Fold6 Ultra ще бъде с ограничено разпространение и може да се продава само в Южна Корея. 

Разбира се, това парче информация не дава пълна картина и яснота какво точно подготвя Samsung, но през юли очакваме официалната премиера на Galaxy Z Fold6 и би трябвало детайлите да се изяснят. Според по-ранните слухове обаче по-достъпната му версия ще се появи на по-късен етап тази година. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар