Samsung може да пусне Galaxy S21 FE през октомври на ограничен списък пазари

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В мрежата през последните седмици усилено се говори за Galaxy S21 FE и за това, че премиерата на смартфона е била отложена. Samsung наскоро направи опит да опровергае тези слухове, но днес те се появиха наново, като според последната информация S21 FE ще бъде анонсиран през октомври и ще се предлага на ограничен списък пазари. 

Въпросът с отлагането на премиерата всъщност ми изглежда много странен и явно някои от световните медии пропускат нещо. Първо – Galaxy S20 FE беше показан в края на септември 2020 г., така че октомври не звучи никак като забавен анонс за S21 FE. Второ – още през март имаше информация, че този телефон ще дебютира в последното тримесечие на 2021 г., което е периодът от октомври до декември. 

Съответно не е ясно защо изобщо говорим за забавяне. 

Samsung-Galaxy-S21-FE

Източниците обаче споделят, че с този модел Samsung изпитват затруднения с набавянето на чипове, като това ще бъде причината той да не бъде пуснат на всички пазари. Говори се, че Galaxy S21 FE ще се продава само в САЩ и в Европа, което означава, че ще бъде изключен дори родният му пазар на Южна Корея. 

Това, разбира се, е добра новина за феновете в България, тъй като би означавало, че смартфонът ще дойде и у нас. Цената му ще бъде по-атрактивна от тази на серията Galaxy S21, но въпреки това S21 FE ще носи много от характеристиките й. Тъкмо чрез тази формула миналогодишният S20 FE се наложи като хит в световен мащаб и серията FE (Fan Edition) тепърва предстои да бъде развивана. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар