Samsung назначи нов шеф начело на бизнеса си с мобилни телефони

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-големият бизнес с мобилни телефони в света, този на Samsung, вече си има нов ръководител. Южнокорейците назначиха начело на мобилната си дивизия Теймуун Ро, който вътрешно е считан за инженерен експерт, обръщащ извънредно внимание към функционалностите на телефона. 

Подобни промени в ръководните постове не са рядкост за технологичния гигант, припомня Bloomberg, посочвайки, че рокадите често са свързани с моментното представяне на компанията. Наскоро Samsung обяви предварителните си финансови резултати за отминалото тримесечие, с които прогнозира спад в приходите. 

52-годишният Теймуун Ро, който поема поста от Диджей Ко, е в Samsung Electronics от 20 години и повишението му до тази важна позиция се приема от анализаторите по-скоро позитивно. Акциите на компанията в Сеул са се повишили с 2.5%.

Ро ще стартира на новата позиция с вероятно най-важното събитие за Samsung през тази година – премиерата на новите топмодели Galaxy S20 и втория смартфон със сгъваем дисплей Galaxy на 11 февруари в Сан Франциско. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар