Samsung обещава за флагманите си ъпдейти до 3 следващи версии на Android

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На вчерашното си събитие Unpacked Samsung не само представи цял куп нови мобилни устройство, но и обяви нещо изключително важно за феновете си. Компанията ще осигурява за флагман смартфоните си ъпдейти до 3 следващи поколения на Android.

Софтуерната поддръжка и актуализациите до нови версии на Android е сериозен проблем за Google, чиито партньори често изоставят смартфоните си, дори тези от висок клас, само след 1 или максимум 2 големи ъпдейта. 

Обещанието на Samsung касае смартфоните от висок клас от сериите Galaxy S, Galaxy Note и Galaxy Z (новите модели със сгъваеми дисплеи), докато за Galaxy A се посочва, че ще има ъпдейти, “докато хардуерът го позволява”. 

От новата политика на корейците ще бъдат засегнати собствениците на флагмани от Galaxy S10 насам. Това означава, че новите Galaxy Note 20 например ще получат ъпдейт до Android 11, Android 12 и Android 13. 

Звучи чудесно и остава да се надяваме, че обещанието ще бъде спазвано, а актуализациите няма да се бавят много. С това Samsung се изравнява като софтуерна поддръжка с моделите Pixel на Google. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар