Samsung отпечата огромен билборд от снимка, заснета с новия им 200 МР сензор

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung представи официално своя 200 МР сензор ISOCELL HP1 още миналата година, но на пазара все още няма смартфон, който да го използва. Говори се, че Motorola Frontier ще е първият модел с него, но докато очакваме той или друг апарат да бъде представен, Samsung реши да демонстрира възможностите на сензора, отпечатвайки огромен билборд с площ 616 кв.м. Да, разбира се, снимката е на коте. 

Снимката е с ширина 28 метра и височина 22 метра, което я прави по-голяма от баскетболно игрище, а целият процес на заснемане можете да видите в клипа. В него, разбира се, е използвана професионална оптика, специална стойка и две платки с много елементи, които никога няма да бъдат събрани в телефон, а изображението е заснето в контролирана среда със студийно осветление, но въпреки това способностите на ISOCELL HP1 са забележителни.200MP-ISOCELL main3


При разпечатването на огромния билборд с площ 616 кв.м. е имало някои предизвикателства. Той не е могъл да бъде създаден наведнъж, а е изработен от 12 отделни парчета плат по 2.3 метра, съшити заедно. Процеса по инсталация вижте във видеото.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар