Samsung (очаквано) отхвърли слуховете, че подготвя по-достъпен сгъваем смартфон

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни за пореден път се появи неофициална информация, че Samsung подготвя по-достъпен смартфон със сгъваем дисплей, който може да бъде част от серията Fan Edition и да струва между $400 и $500. Новината звучи твърде добре, за да е истина и според становище на компанията такова устройство действително не се задава. Уж.

Представител на технологичния гигант е развенчал слуховете пред корейски медии, като е споделил, че Samsung не планира да предлага сгъваем смартфон в средния ценови клас и че слуховете за това са безпочвени. Това изявление обаче в никакъв случай не може да бъде прието като чиста монета. Технологичните компании рядко биха споделили каквато и да е информация за предстоящи свои продукти, още по-малко такава, която би могла да накара потребителите днес да задържат покупката си и да започнат да чакат премиерата на въпросния по-достъпен сгъваем телефон. 


Така че реакцията на Samsung е абсолютно очаквана и естествена, но в никакъв случай не означава, че в близко бъдеще няма да видим по-евтин Galaxy Z Flip например. Това със сигурност е неизбежно, особено имайки предвид надигащата се вълна на по-достъпни такива устройства. Видяхме подобни от Motorola и Tecno, а и самите Samsung периодично свалят цената на своите модели, като днес Galaxy Z Flip5 се продава за около 2000 лв. 

Според последните слухове Galaxy Z Flip Fan Edition може да се появи в края на следващата година, след премиерата на Galaxy Z Flip6 и Fold6. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар