Samsung подготвя по-достъпен Galaxy Z Fold6 с цена около $800 и премиера през есента

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все по-усилено се говори, че Samsung е на финалната права да пусне по-достъпен смартфон със сгъваем дисплей, който според слуховете досега ще бъде от типа Fold. Устройството ще се продава на цена от около $800, което е по-малко дори от серията Flip, а сега имаме индикации и кога може да бъде премиерата му. 

Оказва се, че по-достъпният сгъваем модел няма да се появи с Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 през юли, а на отделно събитие по-късно през годината. 

Според слухове от корейските медии това ще се случи през септември или октомври, което означава, че Samsung ще се опита да отнеме от шума около серията iPhone 16 на Apple, очаквана по същото време. 

За по-достъпния Galaxy Z Fold6 знаем, че няма да предлага въвеждане на информация със стилус, което ще позволи той да бъде и по-лек. Освен това моделът ще бъде по-тънък от стандартния Galaxy Z Fold6, а самият той пък ще бъде по-тънък от Fold5. 

Очакванията са първоначалният обем произведени бройки от новото устройство да бъде между 200 000 и 300 000, което не звучи твърде амбициозно, особено имайки предвид атрактивната цена, за която се говори. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар