Samsung потвърди S Pen за модели извън серията Note, по-достъпен сгъваем смартфон

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете около плановете в сферата на смартфоните на Samsung за 2021 г. витаят от месеци, но днес някои от тях бяха официално потвърдени от компанията. Беше споделено официално изявление на президента на Samsung Electronics и директор на дивизия “Мобилни комуникации”, TM Roh, в което той говори за превръщането на сгъваемите смартфони във все по-достъпни устройства, както и за пренасяне на ключови за Galaxy Note екстри в други серии. 

Съвсем очаквано Samsung ще продължи да развива сериозно смартфоните със сгъваеми дисплеи, в които към момента е лидер на пазара и предлага успоредно две серии – Galaxy Z Flip и Galaxy Z Fold. Както се очакваше, през 2021 г. компанията ще разшири портфолиото си от сгъваеми продукти, като обещанието е те да станат “по-достъпни за всички”.

Тези думи на TM Roh всъщност са потвърждение на слуховете, че се задава по-достъпен модел Samsung със сгъваем дисплей.

Другата неофициална информация, която току-що беше официализирана, е планът на Samsung да прехвърли S Pen и към други серии, извън Galaxy Note. TM Roh казва, че през следващата година “Samsung ще обърне внимание и на любимите характеристики на потребителите, специфични за Galaxy Note” и “ще добави някои от най-обичаните му функции към други мобилни устройства”. 

Припомням ви, че в последно време се говори усилено, че Galaxy S21 Ultra, очакван през януари, ще бъде първият смартфон на корейците с поддържка на стилуса им S Pen извън серията Note. Има слухове, че стилус ще се предлага и със следващия Galaxy Z Fold 3, но за това по-скоро бих изчакал, защото е възможно технологията все още да не е готова и да се наложи промяна в плановете, докато моделът излезе през лятото на 2021 г. 

Всъщност заради по-горното все по-често чуваме, че серията Galaxy Note може да изчезне и ключовата й екстра S Pen да се прехвърли към други смартфони от висок клас на Samsung. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар