Samsung се завръща при фитнес гривните с Galaxy Fit 3

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung не е представяла нова фитнес гривна от 3 години, но скоро изглежда ще се завърне към тази продуктова категория с модела Galaxy Fit 3. Устройството се появи неофициално в галерия изображения, които разкриват доста променен дизайн. 

Samsung Galaxy Fit 3 изглежда ще има доста по-голям дисплей от своя предшественик Galaxy Fit 2, като по-скоро ще прилича на смарт часовник, отколкото на гривна. Екранът е с правоъгълна форма и по-сериозни размери, което ще позволи представянето на повече информация, а вероятно и поддръжката на повече функции. Samsung-Galaxy-Fit-3-Heart-Rate-Sensor-Watch-Strap


Все още няма детайли за екстрите на гривната, но по всяка вероятност те ще се насочени основно към следене на спортните активности и здравните показатели. Нямаме потвърждение и дали Fit 3 ще върви под Wear OS или под по-опростена операционна система. 

Samsung-Galaxy-Fit-3-Button

При анонса на предходната Galaxy Fit 2 през 2020 г. цената ѝ беше около $59, но тук е много вероятно сумата да е по-голяма. Анонсът на Galaxy Fit 3 може да се състои заедно с Galaxy S24 през януари 2024 г.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар