Samsung ще запази дизайна на оригиналния модел при новите си слушалки Galaxy Buds+

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слушалките Galaxy Buds на Samsung изглежда скоро ще си имат модел наследник, за който вече имаме някои детайли. Името му ще бъде Galaxy Buds+, а дизайнът няма да бъде драстично променен. 

Новото поколение Galaxy Buds+ ще предлага много сходен с това на оригиналния модел дизайн. Това за мен е по-скоро плюс, защото използвам слушалките още от премиерата им през февруари 2019 г. и ми пасват идеално без никакви усилия. Кутийката, в която слушалките се зареждат, също ще остане без промени по дизайна.

Големият въпрос обаче е дали въпреки запазената визия новите Galaxy Buds+ ще добавят функцията за активна изолация на околния шум – нещо, което липсва при първия модел, но става все по-популярно при този тип устройства. Алтернативните модели слушалки на Sony, Apple и Huawei например вече поддържат ANC. 

Samsung Galaxy Buds+

Анимациите, разкриващи името и дизайна на Galaxy Buds+, се появиха в кода на приложението SmartThings на Samsung и бяха споделени от сайта XDA Developers. 

Премиерата на Samsung Galaxy Buds+ може да се случи всеки момент, но има вероятност да ги видим и през февруари 2020 г. заедно с Galaxy S11.  

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар