Samsung ще се стреми към още по-бърз ъпдейт до Android 14

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните седмици Samsung упорито актуализира смартфоните си до Android 13 и фирмения им интерфейс One UI 5.0, засягайки не само флагмани, а и модели от среден клас. Този процес започна около два месеца след пускането на ъпдейта от Google, но догодина корейците ще се стремят да бъдат още по-бързи. 

Информацията споделя самата компания в корейския си новинарски сайт, където припомня, че ъпдейтите до One UI/Android 13 за серията Galaxy S22 започнаха на 24 октомври – около два месеца от пускането на Android 13 от Google в средата на август. Samsung посочва, че с тази актуализация драстично е намалила интервала от време между обявяването на софтуера и пускането му за устройствата. 


Корейците обаче ще продължат да укрепват сътрудничеството си с Google и ще се стремят да пуснат следващия ъпдейт още по-бързо. 

Това е добра новина не само за бъдещите собственици на смартфони Galaxy, но и на много от настоящите модели. Припомням ви, че от известно време насам Samsung има политика за 4 актуализации до големи версии на Android и 5 години поддръжка по сигурността. Това обхваща не само топмодели, но и смартфони в среден клас, като до Android 13 вече бяха или ще бъдат обновени Galaxy A53, Galaxy A33, Galaxy A52s, Galaxy A32. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар