Samsung Galaxy Buds 3 ще са с изцяло променен дизайн, наподобяващ Apple AirpPods

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както самите слушалки, така и тяхната кутийка ще претърпят цялостно освежаване, което ще ги доближи изключително много до външния вид на лидерите на пазара за безжични слушалки – Apple Airpods

След като години наред от Samsung правеха всичко възможно, за да избегнат сравненията с Apple що се отнася до външния вид на техните устройства, ето че дойде ден, в който продукт на Samsung ще прилича на еквивалентен продукт на Apple повече от всякога.

GQhI0Tib0AA-l4J

Според информация публикувана на корейския онлайн магазин Coupang, предстоящите Samsung Galaxy Buds 3 ще претърпят генерална промяна във външния си вид. Облите тела, които се помещаваха изключително удобно в ушната кухина ще бъдат заменени с по-стандартни такива тип стъбло, които заедно с новата си кутия изключително много приличат на безжичните слушалки на американските им конкуренти – Apple Airpods.

Очаква се Galaxy Buds 3 да се продават в стандартен и Pro вариант, а повече информация относно новите модели на Samsung би трябвало да се появи съвсем скоро.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар