Samsung Galaxy Fit3 е спортна смарт гривна с голям дисплей и издръжлива батерия

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung представи официално новата си смарт гривна Galaxy Fit3, която предлага по-голям дисплей и издръжлива батерия за до 13 дни ползване. Устройството е създадено най-вече за следене на спортните активности и не се базира на Wear OS by Google, а добрата новина е, че от утре ще бъде на българския пазар. 

Galaxy Fit3 разполага с правоъгълен дисплей с диагонал от 1.6″ и AMOLED панел, който е с 45% по-широк от този на предходния модел Fit2 от 2020 г. 

Предлагат се над 100 лица за часовника, каишките са сменяеми, а трите версии на тялото са тъмносива, розова и сребриста. Тялото на устройството е алуминиево и има висока защита от прах и вода IP68. 

Samsung-Galaxy-Fit-3-Screen-Battery-Life

Гривната може да следи над 100 вида активности, качеството на съня, пулса и нивата на стрес. Данните отиват в приложението Samsung Health, като липсва вграден GPS за прецизно следене на маршрута. Поддържат се функциите Fall Detection и Emergency SOS, а освен това през екранчето може да се управлява камерата на смартфона, както и музикалният плейър. 

Samsung-Galaxy-Fit-3-Screen-Band

Батерията на Galaxy Fit3 е с капацитет 203 mAh и издържа до 13 дни, като презареждането става с фирмено зарядно с два пина, а не по безжичен път. 

Продажбите в България започват от 23 февруари. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар