Samsung Galaxy Note 10 вероятно ще предлага 4500 mAh батерия с по-бързо зареждане

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В края на лятото очакваме традиционно Samsung да представи новия си флагман от серията Galaxy Note. За него вече чухме някои подробности, включително че ще видим няколко версии. Сега се появи слух, че Note 10 ще предлага огромна батерия с капацитет 4500 mAh и по-бързо зареждане от това на Galaxy S10. 

Според информацията на @universeice в Twitter новият топмодел с писалка на Samsung ще разполага с доста солидна батерия с капацитет 4500 mAh, което е повече от 4100 mAh при Galaxy S10+ и наравно с капацитета на батерията в S10 5G. Промяната е още по-сериозна спрямо миналогодишния Note 9 и неговата 4000 mAh батерия. 

Също интересна подробност е, че бързото зареждане на въпросната батерия щяло да бъде 25-ватово. Това би бил сериозен скок спрямо сегашните флгаман модели на корейците, при които имаме 15 W зареждане. 

Източникът посочва, че става дума за модела N975, зад който ще стои Note 10 Pro 4G. Да видим какво още ще излезе около тази серия преди премиерата. А премиерата би трябвало да се случи през август. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар