Samsung Galaxy Ring ще струва €450

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Броени дни ни делят до следващото Galaxy Unpacked събитие, където ще научим всички подробности около новите продукти от Galaxy линията на Samsung. Едно от най-мистериозните устройства, което ще видим там ще бъде смарт пръстенът Samsung Galaxy Ring. И макар детайлите около него да са все още оскъдни, то вече можем да разкрием цената му, която ще бъде около €450.

Първият смарт пръстен на Samsung е на хоризонта, а всички детайли около него ще разберем само след 3 дни, когато ще се проведе и следващото Galaxy Unpacked събитие. Засега обаче детайлите около него остават по-скоро мистерия.

Според някои източници пръстенът ще изисква абонамент, според други ще се появи в три различни цвята и 13 различни размера, за да може да пасне на всякакъв вид пръсти и потребители. Макар да нямаме много конкретика в хардуерно отношение, можем да споделим цената, на която се очаква новото бижу на Samsung да дебютира в Европа – €450.

Цифрата е доста по-висока от някои от останалите отлични представители на този сегмент – Oura Ring, който се продава за около €300, или пък RingConn, който стартира около €270. По-високата цена ще създаде и по-големи очаквания в потенциалните ползватели на пръстена. Очаквания, които силно се надяваме да бъдат оправдани на 10 юли, когато в Париж ще се проведе Galaxy Unpacked.

Освен новини покрай Galaxy Ring, на събитието се очаква да научим и всичко за Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch 7 и Galaxy Buds 3. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар