Samsung Galaxy S21 Ultra ще поддържа S Pen, твърди слух

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новият премиум модел Galaxy S21 Ultra на Samsung изглежда ще е първото устройство извън серията Note, което ще поддържа работа със стилуса S Pen. Това говорят слуховете от известно време насам, а днес популярният в Twitter профил @universeice потвърди информацията. 

“Да, мога да потвърдя 100%, че S21 Ultra ще поддържа S Pen”, обяви днес в социалната мрежа източникът, който в последните години се доказа като достоверен информатор по различни въпроси, най-вече свързани с плановете на Samsung. 

На този етап не е ясно дали смартфонът ще има слот в корпуса си, в който да се прибира стилусът и дали такъв изобщо ще влиза в комплекта му. Възможно е производителят просто да обяви поддръжка на S Pen, а аксесоарът да се продава отделно. 

Ще бъде интересно как ще се развие портфолиото на Samsung през 2021 г., ако този слух се окаже верен. Така корейците предават основното предимство на серията Galaxy Note, за която между другото вече сме чували, че може да изчезне във вида, в който я познаваме днес. Припомням ви, че се очаква S Pen да се поддържа и от моделите със сгъваем дисплеи от серията Galaxy Z Fold, но дали и как това ще стане възможно предвид особеностите на тези екрани – предстои да разберем. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар