Samsung Galaxy S25 Ultra може да получи сериозен ъпгрейд на две от камерите си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все още има повече от половин година до премиерата на следващите флагман смартфони от серията Galaxy S25, но вече се заговори какво може да видим от Samsung в началото на 2025 г. Нова информация гласи, че премиум моделът Galaxy S25 Ultra ще получи сериозен ъпгрейд на две от камерите си. 

Тази година Galaxy S24 Ultra получи нова 50 МР камера за 5х оптичен зуум, която замени досегашния 10 МР сензор, пред който имаше обектив за 10х оптичен зуум. 

Догодина Galaxy S25 Ultra ще подмени още две от камерите си с нови 50 МР сензори, твърди @universeice, като това са камерата за 3х оптичен зуум и ултрашироката камера. В момента Galaxy S24 Ultra използва за тях съответно 10 МР и 12 МР сензори. Според източника моделът ще запази познатите 200 МР основна камера и 50 МР за 5х оптичен зуум. 

Това означава, че Galaxy S25 Ultra ще предлага следната конфигурация камери на гърба си:

200 MP основна с широк обхват

50 МР ултраширока

50 МР за 3х оптичен зуум

50 МР за 5х оптичен зуум с перископна система

Не е ясно дали при 200 МР камера няма да има промяна в сензора, който може да бъде например физически по-голям, макар и без увеличение в резолюцията. 

Информацията по-горе противоречи с предишен слух, че Galaxy S25 Ultra може да изгуби едната си камера и да предлага само една за оптичен зуум, но с две фокусни разстояния. Все още обаче всичко е ранна информация и ще можем да бъдем сигурни в детайлите, когато премиерата наближи. А анонсът на Galaxy S25 се очаква през януари 2025 г.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар