Samsung Galaxy S25 Ultra може да се сбогува с ръбатия дизайн и да се върне към по-облите форми

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само след няколко дни Samsung ще представи новите си смартфони със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6, които ще имат още по-равни страни и по-малко извивки. Тази тенденция се наблюдава в портфолиото на компанията от няколко години, но догодина Galaxy S25 Ultra може да сложи край на това и да се върне към облите форми. 

Очаква се Galaxy S25 Ultra все така да има плосък дисплей, но корпусът му да не бъде толкова ръбат, какъвто е на моделите Ultra в последните години. Вместо това корейците ще предпочетат по-заоблени ъгли, а това се очаква да доведе до драстична промяна в усещането при ползване на телефона в ръка. 

Да, при ползване с една ръка има някои неудобства с телефоните без извивки, но устройства с големи екрани като Galaxy S24 Ultra никога не са били замисляни да се ползват по този начин. Неслучайно идват и с вграден стилус. 

galaxy-note7 gallery with-s-pen blue-front-back-feature

Samsung обаче изглежда иска да адресира този проблем и следващият флагман в серията S ще бъде с по-овални страни, твърди @universeice. Дизайнът му ще напомня на Galaxy Note7, пише източникът, само че с фини рамки около дисплея и плоско покривно стъкло. 

Дали това действително са плановете на Samsung – предстои да разберем. Премиерата на серията Galaxy S25 се очаква през януари на 2025 г.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар