Samsung Galaxy S9 може да предлага стерео говорители и 3D емоджита

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Galaxy S9 и S9+ ще са първите флагмани на Samsung, които ще предлагат стерео високоговорители и анимирани 3D емоджита, подобни на Animoji в iPhone X. Технологията на Samsung ще е близка до тази в смартфона на Apple, но ще бъде по-усъвършенствана, твърди източникът. 

3D емоджитата в новите топмодели на корейците ще следват мимиките на човешкото лице и ще ги пресъздават в различни същества, сред които няколко вида животни. Тези 3D емоджита ще могат да се споделят с приятели. 

Новината всъщност не идва като голяма изненада, защото при анонса на чипсета Exynos, очакван при S9/S9+, Samsung обяви, че той ще поддържа реалистични следящи лицето филтри и по-висока сигурност чрез сканиране на лица. 

Колкото до стерео говорителите – единият щял да бъде позициониран в горната част (в слушалката?), а другият в долната част на телефона. Информация на SamMobile пък твърди, че S9 и S9+ ще имат Dolby Surround говорители с настройка от AKG (собственост на Samsung). 

Очакваме премиерата на новите флагмани Galaxy на 25 февруари в Барселона, където nixanbal ще бъде на живо за осма поредна година. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар