Samsung Galaxy Tab S10 може да излезе в началото на 2025 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наследникът на Samsung Galaxy Tab S9 изглежда вече е на хоризонта и може да се появи на пазара в началото на следващата година. Традиционно серията ще включва няколко модела.

Скоро се задава десетото издание на таблетите от серията Samsing Galaxy Tab S, твърди информация на Android Headlines. Според източника корейският технологичен гигант вече работи усилено по следващото поколение на популярните си таблети, за да се бори с новите модели iPad на Apple, които бяха обявени по-рано този месец.

Моделите, които се споменават, са Samsung Galaxy Tab S10+, който ще бъде в следната серийна номерация SM-X828U, SM-X826B и SM-X826N, както и Samsung Galaxy Tab S10 Ultra със сериен номер SM-X926B. Информация за базов модел на премиум таблета на Samsung засега липсва, но се очаква такава да се появи съвсем скоро.

71wf0FpPBcL

Samsung няма ясна стратегия с пускането на новите си модели таблети, но според практиката досега те излизат на година и половина. Затова можем да очакваме новите устройства да дебютират на пазара през първото тримесечие на 2025 г., точно около година и половина след пусковата дата на деветата серия. Очаква се традиционно всички версии на новия таблет да бъдат налични на глобалния пазар, който включва и Европа.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар