Samsung Galaxy Watch6 Classic се появи предпремиерно

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това лято очакваме Samsung да представи новото си поколение смарт часовници в серията Galaxy Watch6, като няколко месеца по-рано вече имаме изображения на предполагаемия Galaxy Watch6 Classic. Моделът ще се завърне към един от емблематичните за часовниците на Samsung елементи – въртящия се безел.

Изображенията разкриват дизайн с въртящ се ринг около кръглия дисплей, който ще улеснява навигацията. Такъв познаваме от по-старите модели на корейците, но в последната си серия те го премахнаха за сметка на виртуална навигация с приплъзване на пръст по очертанията на екрана. Galaxy-Watch-6-Classic-5K2


Очаква се моделът на изображенията тук да се появи като Galaxy Watch6 Classic и да бъде наследник на Galaxy Watch5 Pro от миналата година. Не е ясно защо Samsung би се отказала от новата схема с имената и новия дизайн, но предстои да научим подробности при официалната премиера. 

Galaxy Watch6 Classic и Galaxy Watch6 би трябвало да дебютират заедно със сгъваемите смартфони Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 в края на юли на специално събитие Unpacked, което тепърва ще бъде обявено от компанията. 

Galaxy-Watch-6-Classic-5K4

За Galaxy Watch6 Classic се говори, че ще предлага по-голям Super AMOLED дисплей от предшественика си (над 1.4″ диаметър) и по-висока резолюция – 470 х 470 пиксела. Батерията яла да бъде с капацитет 425 mAh, което е повече от 361 mAh за Galaxy Watch4 Classic, но по-малко от Galaxy Watch5 Pro (590 mAh). Всичко това, разбира се, засега са само слухове. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар