Samsung Galaxy Watch6 Pro може да възроди въртящия се безел

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лансираните миналата година смарт часовници от серията Galaxy Watch5 на Samsung оставиха характерния за компанията въртящ се безел в миналото, но според пресни слухове следващият модел може да го върне на мода. Информация от корейски източник твърди, че Galaxy Watch6 Pro отново ще предлага този начин за навигация из менютата. 

Въртящият се безел или рамка ще се предлага отново в часовниците на Samsung, но само при модела Galaxy Watch6 Pro, не и при по-достъпния Galaxy Watch6, твърди цитираният от SamMobile @SuperRoader, който в миналото е споделял коректна информация. Решението за връщане на ротиращото се колелце вероятно е взето след получена обратна връзка от последния Galaxy Watch5 Pro, който не предлагаше този елемент от дизайна. Източникът споделя още, че този път Pro версията на смарт часовника ще има два варианта за размера, докато Galaxy Watch5 Pro се предлагаше само с 45 мм ширина. Така Samsung може да адресира дамите или генерално потребителите с по-малки китки, за които 45 мм просто не е удачен вариант. 


При Galaxy Watch6 Pro фокусът ще продължи да пада върху по-дългия живот на батерията, но други детайли засега не са известни. 

Премиерата на часовника, както и на стандартния Galaxy Watch6, вероятно ще се състои успоредно с тази на сгъваемите модели Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар