Samsung Galaxy Z Fold 2 вече се продава в България за 3899 лв. без или от 2810 лв. с договор

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Представеният на 1 септември смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z Fold 2 на Samsung вече се предлага на българския пазар. Устройството е най-скъпият модел в каталога смартфони на компанията, като цената му с договор към оператор започва от 2810 лв.

Samsung Galaxy Z Fold 2 е наследник на оригиналния Fold от 2019 г., който беше първият модел със сгъваем дисплей на корейците и излезе на пазара с фалстарт, след който се наложи преработка на дизайна. Днес обаче Samsung развива вече две линии сгъваеми смартфони Galaxy Z (Flip и Fold), като се очаква за 2020 г. да държи 80% от тази категория в световен мащаб (данни от Display Supply Chain Consultants). 

Новият Fold 2 предлага значително усъвършенстван дизайн, по-голям външен и вътрешен дисплей, актуализирана конфигурация и софтуерни подобрения, които правят големия разгъващ се екран по-полезен. 

Цената на апарата за България е 3899 лв. без договор, а с договор към оператор цената може да падне до 2810 лв. с най-скъпите планове. Предлага се от трите телекома.

Galaxy Z Fold 2 е наличен у нас в цветовете Мистично черно и Мистично бронзово, а конфигурацията му включва 12 GB RAM и 256 GB памет. Повече за модела можете да видите във видеото на nixanbal.com – цък, а скоро го очаквам и за детайлно ревю. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар