Samsung Galaxy Z Fold6 ще бъде значително по-тънък и с променени пропорции

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След премиерата на Galaxy S24 слуховете бързо подхванаха следващите смартфони на Samsung. Нова информация сега касае сгъваемия Galaxy Z Fold6, който изглежда най-после ще донесе дълго чаканата промяна за серията и ще предложи значително освежен дизайн. 

Galaxy Z Fold6 ще бъде осезаемо по-тънък от своя предшественик, като според неофициална информация дебелината му в сгънато положение ще бъде 11 мм. За сравнение Galaxy Z Fold5 е с профил 13.4 мм. Това би означавало, че разгънатият Fold6 ще бъде тънък едва около 5 мм. 

Това ще бъде сериозна крачка за Samsung, но китайските брандове всъщност вече предлагат супертънки сгъваеми смартфони, като например Honor Magic V2, чийто профил е 10.1 мм и 4.8 мм съответно сгънат и разгънат. 

Освен това се очаква Galaxy Z Fold6 да бъде с по-различни пропорции и не толкова тясно тяло. Страните му ще бъдат по-равни и ъгълът близък до правия – т.е. с по-малка извивка. Преди месеци видяхме прототипи на Fold6 – цък. 

Galaxy Z Fold6

Като цяло се очаква Samsung да направи тези и други ключови промени по устройството си, след като в последните няколко години ъпдейтите бяха по-скоро козметични и в посока по-висока устойчивост. Това бавно развитие до момента обаче беше оправдано, имайки предвид, че конкуренция почти липсваше. Заради засилването ѝ в последната година обаче корейците вече имат стимул за по-сериозно развитие на модела и очакваме да го получим на премиерата през юли. 

Разбира се, с Galaxy Z Fold6 трябва да видим още Galaxy Z Flip6, а според слуховете и Galaxy Ring – смарт пръстен за следене на здравни показатели и мобилни разплащания. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар