Samsung Galaxy Z Fold6 Slim най-вероятно ще има 8-инчов дисплей

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички тръпнем в очакване на официалните детайли около новите Samsung Galaxy устройства утре, но от Samsung са запретнали здраво ръкави и към тези устройства, които са малко по-далеч в хоризонта.

Така можем да категоризираме Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, за който най-вероятно детайли по време на Galaxy Unpacked няма да получим. Slim версията на Z Fold 6 се очаква да се появи на пазара с 8-инчов вътрешен дисплей (стандартният Z Fold6 се очаква да се разпростира в рамките на 7.5 инча, както всички останали модели от серията досега) и 6.5-инчов външен дисплей, като, разбира се, ще бъде и значително по-тънък от Z Fold6, съобщават от The Elec.

Другото интересно покрай Galaxy Z Fold6 Slim е, че от Samsung ще таргетират ограничено количество пазари и възнамеряват да произведат не повече от 500 000 бройки от тази версия на новия си сгъваем телефон. Очакваните държави, където смартфонът ще се появи, са САЩ, Южна Корея и Китай, като страната на червените дракони се очаква да оглави този списък, най-вече заради спадащия пазарен дял на Samsung на локално ниво, където компании като Huawei и Honor продължават да печелят все повече почитатели в този сегмент.

Всичко за Galaxy Z Fold6Galaxy Z Flip6Galaxy Watch7Galaxy Buds 3 и Galaxy Ring пък ще научим утре, 10 юли, по време на Galaxy Unpacked събитието на Samsung в Париж.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар