Samsung T7 Touch е външна SSD памет с вграден скенер за пръстови отпечатъци

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung представи на CES 2020 нов модел външна SSD памет, който предлага по-високи скорости спрямо предшественика си и разполага със скенер за пръстови отпечатъци като сигурност за съхраняваната информация. 

Става въпрос за Samsung Portable SSD T7 Touch, който има скенер за пръстови отпечатъци, така че да защитавате файловете си с биометричн данни, дори лаптопът ви да не разполага с подобна функционалност. Скенерът може да запамети до 4 пръстови отпечатъка.

Компактното устройство с тегло 58 грама предлага супер високи скорости за трансфер на данни, базирайки се на стандарта USB 3.2 Gen 2. Корейците обещават до 1050 MB/s скорост на четене и 1000 MB/s на запис, което е приблизително два пъти повече спрямо предходния модел T5 и до 9.5 пъти повече спрямо външен твърд диск.

Screenshot 2020-01-09 at 9.33.37

Samsung T7 Touch ще се предлага в черно и в сребристо с капацитет от 500 GB, 1 TB и 2 TB. В комплекта му ще влизат два кабела – USB Type-C към Type-C и USB Type-C към Type-A, като паметта може да се използва с Windows, Mac и Android. 

Цената на трите версии според капацитета е $129.99, $229.99 и $399.99, а продажбите започват до края на януари.

През пролетта Samsung ще пусне и T7, което е версия на същата SSD памет, но без скенера за пръстови отпечатъци. Цената за нея все още не е обявена. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар