Samsung Wireless Charger Pad Trio ще може да зарежда безжично три устройства едновременно

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung изглежда подготвя нов аксесоар, който ще служи за безжично зареждане на до три устройства. Изображение на т.нар. Samsung Wireless Charger Pad Trio сподели в Twitter @evleaks, но без да посочва кога ще видим премиерата на продукта.

Samsung Wireless Charger Pad Trio изглежда като плоска подложка с издължена форма, като от нея се очаква да могат да се зареждат безжично едновременно три устройства – смартфон, слушалки и смартчасовник. За конкретните устройства подсказват и малките символи върху аксесоара. 

Няма информация колко бързо ще бъде зареждането, нито дали все пак ще има опция да се зареждат комбинации от други устройства – например два телефона.

Samsung досега предлагаха подложка за безжично зареждане на две устройства, така че Samsung Wireless Charger Pad Trio ще бъде първият подобен продукт за компанията. Премиерата му може да се състои на 1 септември, когато корейците организират втора част на своето събитие Unpacked. Фокусът там ще бъде новият им смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z Fold 2, но нищо чудно да видим и въпросния аксесоар. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар