Sonos анонсираха първите си слушалки

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Sonos Ace идват с поддръжка за Snapdragon Sound, Dolby Atmos, apX Lossless, ANC и цена от $450

Американският аудио гигант Sonos анонсираха първите си слушалки. Те ще носят името Sonos Ace и ще са over the head модел, пълен с безброй премиум функции, с които компанията е известна в бранша.

Sonos Ace ще бъде екипиран с поддръжка на Dolby Atmos, Snapdragon Sound, apX Losnell, ще притежава ANC функции от висок клас, както и вграден Wi-Fi, чрез който ще може да се свързва директно към саундбар системите на компанията, позволявайки на потребителите да изпитат пространственото аудио проследяващи движенията им. След излизането им на пазара, функцията ще бъде налична при Sonos Arc, но се очаква да бъде добавена и за останалите продукти на компанията – Sonos Beam, Sonos Beam Gen 2 и Sonos Ray.

DSCF7193 2

Слушалките идват с Bluetooth 5.4, позволяващо свързване на две устройства едновременно, USB-C за lossless аудио, включително и Apple Lossless аудио файлове, при свързаност с техен продукт посредством кабел и са оборудвани с 40 милиметрови драйвери, каквито има и при един от най-популярните модели на Sony в този клас – WH-1000XM4. Отсъства 3.5мм порт, но в комплекта е включен USB-C към 3.5мм кабел при нужда. Тялото на слушалките тежи около 312 грама, а възглавничките се прикрепят към тялото с магнити и са лесно сменяеми, в случай че се износят с времето. Наличен ще бъде и метален слайдър бутон, чрез който може да паузирате и стартирате музиакта си, да сменяте песните си и да инициирате свързването със своята саундбар система.

DSCF7195 Enhanced NR1

Цялостният пакет е оформен в стилна кутия, изработена от рециклирани материали. Sonos Ace ще долети на 5 юни на цена от $450.

894Ko37MEENyou6899Exy-1200-801

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар