Sony SRS-NB10 е безжичен говорител огърлица за работещите от вкъщи

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Sony представи нов безжичен говорител, който изглежда като огърлица и може да играе ролята на хендсфри. Моделът Sony SRS-NB10 е насочен към работещите от вкъщи хора, като целта му е да ви държи във връзка, без да ви изолира от средата. 

Sony SRS-NB10 тежи 113 грама, поставя се на врата като огърлица и обещава “персонален звук”, което означава, че с него можете да провеждате разговори, да се включвате в конферентни обаждания и да слушате музика, без да притеснявате останалите в стаята. 

Устройството използва технология за прецизно отделяне на гласа и два насочени микрофона, с които обещава чист и ясен звук. 

Sony SRS-NB10

Освен за разговори и слушане на музика в работното ежедневие, говорителят може да се използва и за връзка с телевизора.

Като част от дизайна е предвиден бутон за заглушаване на микрофона и Play/Call за пускане на музика и приемане на обаждания. Корпусът е с IPx4 защита от пръски вода, а лентата зад врата е гъвкава, така че да се напасне спрямо носещия я.

Sony SRS-NB10

(В официалното си съобщение с анонс на продукта Sony посочват, че защитата от пръски вода позволява да миете чиниите с NB10, което ме доведе до бурен смях и сълзи.)

Sony SRS-NB10

NB10 има 20 часа живот на батерията, а срещу 10 минути на зарядното (чрез USB C кабел) получава 1 час време на ползване. Поддържа се едновременна връзка с две устройства

Sony ще предлага SRS-NB10 от септември на цена от $150 в цветовете светлосиво и черно.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар