Sony WF-1000XM4 предлагат премиум звук, още по-добра ANC и безжично зареждане

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Sony току-що представи новите си компактни безжични слушалки от премиум сегмента WF-1000XМ4, които предлагат отлично качество на звука, още по-добра шумоизолация и куп нови екстри, сред които Speak-To-Chat и безжично зареждане. Слушалките са значително по-компактни и леки от предшестващия ги модел Sony WF-1000XM3, но това не се е отразило на живота на батерията. 

Sony WF-1000XM4 имат нов дизайн с по-закръглена форма и нов вид тапички, които не са силиконови, а от полиуретанова пяна. Целта им е да направят шумоизолацията още по-добра, но най-вече да помогнат за по-удобното пасване в ушния канал на всеки потребител, придобивайки формата му. 

Слушалките са с IPx4 защита от вода, което не позволява да се потапят, но със сигурност ще устоят на дъжд или обилно потене във фитнеса. 

WF-1000XM4 B Exercise WaterResistant-Large 

WF-1000XM4 имат нови 6-милиметрови драйвъри и новоразработен процесор V1 на Sony. Той е отговорен както за по-качествения звук, така и за по-добрата шумоизолация – една от най-силните черти на слушалките Sony. Процесорът също така позволява обработка на кодека LDAC, а така се въвежда и поддръжка на High-Res Audio Wireless.

WF-1000XM4 Transparent mics-Mid

Функцията DSEE Extreme пък използва изкуствен интелект, за да подобрява качеството на музиката в реално време, независимо от източника. 

WF-1000XM4 S KeyVisual-Large

По отношение на разговорите WF-1000XM4 осигуряват по-качествен звук както за вас, така и за отсрещната страна, тъй като използват технология за прецизно отделяне на гласа от шумна среда, подпомогната от насочените микрофони и от сензора за улавяне на вибрациите от костите при говор.

WF-1000XM4 S Noise Cancelling Home AP-Large

Смарт функциите включват управление с докосване по повърхността на слушалките, спиране на музиката и продължаването й при изваждане и поставяне обратно на слушалка, активиране на Google Assistant или Alexa чрез гласова команда, Adaptive Sound Control за автоматично регулиране режима за шумопотискане спрямо ситуацията, както и новата Speak-To-Chat. Последната екстра позволява музиката автоматично да спре, когато започнете да говорите и след това да продължи сама, щом приключите разговора си. 

WF-1000XM4 BreakdownHolizontal-Mid

При батерията има добри новини, независимо че слушалките и кутийката им са значително по-компактни спрямо предишния модел. Тук батерията обещава 8 часа нонстоп слушане на музика с включена шумоизолация или 24 часа с допълнителното презареждане от калъфчето. Без ANC слушалките могат да издържат общо до 36 часа. 

WF-1000XM4 S In-Situ WirelessCharging Xperia-Large

Новост е възможността за безжично зареждане, а технологията за бързо зареждане чрез USB C порта обещава 60 минути време на ползване срещу само 5 минути на зарядното. 

WF-1000XM4 B case open w shadow-Large

Sony WF-1000XM4 излизат в България до края на юни на цена 499 лв., което е малко по-малко от стартовата цена на WF-1000XM3. Ще се предлагат в черно и пясъчно, а опаковката им вече е еко, произведена от 99% хартия. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар