Spotify вече може да се използва с Apple Watch самостоятелно, без връзка с iPhone

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-популярната музикална стрийминг услуга Spotify вече може да се използва самостоятелно с Apple Watch, без нужда от връзка със смартфон, както досега. Екстрата идва за Apple Watch приложението на Spotify около 2 години след излизането на първата му версия за аксесоара на Apple. 

Новината означава, че собствениците на Apple Watch вече могат да слушат музика от Spotify приложението на часовника си, без задължително да са свързани с iPhone. Това може да става през Wi-Fi или при връзка с операторската 4G мрежа, ако става дума за LTE версията на часовника, която може да се използва с eSIM (не и в България).  

Досега това не беше възможно и потребителите трябваше задължително да имат смартфона си наблизо, като стриймът идваше от него, а не от самия часовник. 

Припомням ви, че възможността за самостоятелно ползване на Spotify на Apple Watch се тества от септември 2020 г., или поне тогава стана ясно за това. 

Така Spotify е още една музикална услуга, която може да работи на часовника на Apple, без нужда от iPhone. Другите са, разбира се, Apple Music и Pandora, които пуснаха функцията през февруари. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар