Tакива като Сачева, дето душата им мирише толкова силно на мърша, не сме имали и в най-нескопосаните ни правителства

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В “Панорама” тази вечер социалният министър на ГЕРБ Деница Сачева за пореден път доказа, че всичко човешко в нея е отдавна убито. Много преди Covid-19. 

Мартин Димитров:

“НИЕ УПРАВЛЯВАМЕ КРИЗАТА”. Това каза в “Панорама” Деница Сачева, която с присъствието си доказва конспиративната теория, че ни управляват рептили.

Нямам представа какъв изрод трябва да си, когато хора умират пред болниците, когато мнозина търсят лекарства с връзки, и когато цари пълен хаос, да покажеш мутрата си и да твърдиш, че управляваш кризата. Знаем, че си клета малка продажна душичка, но поне покажи някакъв срам, някаква човещина и някакво елементарно, ама елементарно ниво на емпатия.

Да ви призная, всякакви сме имали. Но такива като Сачева, дето душата им мирише толкова силно на мърша, не сме имали и в най-нескопосаните ни правителства.

В рецитирането на отговорите ѝ нямаше и грам човещина. Абсолютно деградирал, морално фалирал човек.

Изродщина. Цялото ѝ говорене е изродщина.

Теодор Славев:

Познавам много бегло Деница Сачева преди битието ѝ на гербаджийка. Толкова бегло, че не ми е оставила никакво особено впечатление в съзнанието.

След като стана министърка, първата ми асоциация на публичните ѝ изяви беше, че е йезуитка. В Панорма в момента потвърждава убеждението ми.

Водещият задаваше въпроси, чиито отговори тя знаеше. С президента беше като бясно куче. Тук се блъсна в стената на властта, която Сачева, трябва да се признае, брани добре.

Но водещият не се сети да пита дали е имало скандал в Министерски между здравния министър и Баце по повод темата за пълен локдаун, каквато информация изтече. Не се сети да я пита ребром дали не затварят бизнеси на цената на човешки животи, защото тези бизнеси после ще се отблагодарят по време на изборите.

Жалки двойни стандарти по БНТ.

Крум Савов:

Единицата мярка за цинична арогантност – вечно почерпения шофьор с пистолета и дългия шланг – Ратка Джамбазки Пиратка, току-що беше безапелационно погълната от безгранично наглата Мис Пиги – Деница Сачева – красивото лице на ГЕРБ…
Добре дошли на стълбите на Инфекциозна болница в Пловдив – истинското лице на овладяната от Хунтата България!

Асен Кръстев:

Баси ужасната, отвратителна демагогия! Все съм виждал лицемери, но тези са недостижими в своята извратеност! Живи ги да ги одереш, ще е милост за тях! Как е възможно някава изключително грозна, злобна и амбициозна стринка да стане социален министър?Дори Луцифер не би бил толкова жесток!

Даниела Цанова:

Не се сърдя на Сачева, че се хвърля като Матросов срещу нагласените въпроси на Бойко Василев по Панорама. На власт е, с отлична заплата, тези дни ѝ я вдигнаха отново, очаква 13-та коледна заплата в рамките на поне 20000. Какво да ѝ се сърдя!
Сърдя се на моите сънародници, които умират пред болниците и въпреки това са като коне с капаци!
Загубеняци!

Иво Мирчев:

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар