Tук ще се пълни с украинци, а с тях идват и украински бандити

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Пак се почна – украинците сами са си го гръмнали мола, ама целта била наблизо, ударени били оръжия и оттам почнал пожар, мола бил пълен с военни и т. н. една от друга по глупави версии.

Само и само да оправдаем високонеточните руски оръжия.
И въобще, Русия като не иска Западът да прави пропаганда с такива случаи, да не дава повод. Изпоразрушиха сума градове, жилищни квартали и не били те.

Съгласен съм с Медведев, че има опасност от световна ядрена война. Тези са способни на всичко. И са загубили връзка със здравия разум. Лавров се изказа два пъти, че не били влезли в Украйна. Мадведев, уж либералният, модерният лидер, пише заплахи. Това е бълнуване на луди. Путин ги върна не 50, а 100 години назад. Стовари им нещастие, ще има да плащат репарации десетилетия, а с руснаците ще се отнасят като с чумави и повече от десетилетия. Представям си какво им е.
И наивно си мислят нашите ястреби, че с повече оръжия ще победят Русия. Само ще гори по-голям пожар. И тук ще се пълни с украинци, а с тях идват и украински бандити. Мафията и сводниците им вече бродят от морето до София и отвличат проститутки, оглеждат момичета. Ще почне война и за наркотрафика и България няма да остане онова сравнително спокойно място, което беше.

 

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар