Telegram вече поддържа групови видеоразговори

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През май приложението Telegram трябваше да получи възможност за провеждане на групови видеоразговори, но пускането на функцията се забави. За щастие чакането свърши, защото добавката вече е достъпна през всички приложения на услугата – за iOS, Android и настолни компютри. С нея потребителите могат да превърнат груповите аудио чатове в такива с видео, предава Mobile Bulgaria.

Възможно е да фиксирате на екрана картината от избран потребител, а освен това има опция и за споделяне на екрана на устройството – дори едновременно с видеото от камерата. Имайте предвид, че за разлика от груповите аудио чатове, които поддържат неограничен брой потребители, засега груповите видеоразговори са налични за първите 30 потребители в даден чат.

Все пак компанията очаква скоро да разшири броя на едновременно поддържаните потребители. Новата версия на приложението добавя подобрена технология за потискане на околните звуци, както и повече възможности за ползване на повечето екранна площ в таблети и компютри. Добавена е и опция гласовите чатове през компютър да се отварят в отделен прозорец, а освен това се поддържа споделяне на екрана само на едно приложение.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар