US-Посланик Рубин: Българите трябва ДА НИ БЛАГОДАРЯТ ЗА СКЪПИЯ ТОК, защото иначе Нямаше да Влязат в ЕС!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„България да не забравя, че ако не бяха американските централи ТЕЦ Марица 1 и 3, тя нямаше да влезе в ЕС,“.
Да, правилно четете. Това заяви в свое интервю за „Панорама“ отиващия си американски посланик Ерик Рубин.
Изрече го с нетърпящ възражение тон и завидно самочувствие.

Той очевидно си вярва. България трябва да е много благодарна на САЩ. А САЩ пък трябва да са много благодарни на агента си Иван Костов. За това, че същият им хариза двете централи в комплект с предателски договор, та до 2026-та година да изсмукват и глозгат българския потребител.
Договор, според който българина купува прескъпия американски ток срещу правото да мие чинии на Запад. Понеже при този скъп ток промишленост в България няма как да вирее. Далавера откъдето и да го погледнеш, но … само за американците и тукашния им слугинаж.
Но да продължим с „мъдрите“ мисли на Рубин, който пояснява какво има предвид с твърдението си, че САЩ е спасила страната ни: „България трябваше да затвори старите си съветски атомни реактори, понеже такова беше условието за да влезе в ЕС. Което предизвика критичен недостиг на електроенергия в страната.
Тогава обаче се появиха американските компании и спасиха България“, нагло и цинично констатира американския посланик. Изказване като за пред аборигени!
Всички помним как Запада и в частност Брюксел обезглавиха родната енергетика с безумното условие да закрием 1, 2, 3 и 4 реактори на АЕЦ Козлодуй, последните два от които бяха почти нови. А колониалната ни администрация воглаве с другия американски агент Симеон Сакскобургготски подписа договора за окончателното им ликвидиране.
А това зловещо национално предателството бе представено пред народа като „жертва сега, но в името на светлото ни бъдеще в ЕС“. И всички българи затаихме дъх в очакването му. Но и сега, 10 години след влизането ни в ЕС, продължаваме да го чакаме пустото му светло бъдеще, а то все не идва. Но ние продължаваме да плащаме скъпия ток от американските електроцентрали. И то не само този, който потребяваме, а всичкия ток, който на янките им хрумне да произведат. Според договора с тях, подписан от Иван Костов.
Още бисери с марка „Ерик Рубин“
„Токът от нашите електроцентрали не е от най- евтините, но не е и от най- скъпите.“, безочливо и йезуитски коментира Ерик Рубин. Умишлено пропускайки да задълбава в детайлите. Детайли, от които би станало ясно, че произведения от американските ТЕЦ Марица-Изток 1 и 3 ток е точно 14 пъти по-скъп от този на АЕЦ Козлодуй и само 1.5 пъти по-евтин от ВЕИ-тата. Да, същият този „съветски“ и „презрян“ от Запада АЕЦ Козлодуй, който ни накараха да съкратим с 4 реактора. За да се отвори вероятно у нас пазар за скъпия американски ток. Но нека обобщим лавината от простотии, които изплещи на изпроводяк американския посланик в „Панорама“: Първо, Западът помогнал на България да се „отърве“ от презрените съветски реактори, които обаче й осигурявали, а два от тях (5-ти и 6-ти) продължават да й осигуряват евтин ток. Това спиране на 4-те атомни реактора довело до дефицит и срив в енергийния сектор. Но в този сюблимен момент довтасали американците, да ни спасят. Купили два ТЕЦ-а и ни осигурили скъп и прескъп ток. А като компенсация за тази жертва, Брюксел ни приел в ЕС.
Но за да стане нонсенса пълен, Рубин заяви, че не американските електроцентрали, а … Русия била виновна за скъпия ток у нас. Политиката на Брюксел е за диверсификация и откъсване от руските енергийни ресурси и ние от САЩ я подкрепяме напълно, казва още той. Че как няма да я подкрепят, като това си е класическа схема за колонизиране на нови територии: Първо лишаваш територията от стратегически обект, който й осигурява евтин ток. По този начин саботираш високопечелившите й отрасли като промишлеността и превръщаш икономиката й в третична и западнала.
После, овладявайки енергийните мощности на територията и заменяйки ги със свои, заробваш населението да плаща все по- високи сметки, които то трудно може да си позволи, защото получава ниски заплати. А получава ниско възнаграждение, защото икономиката вече е отслабена и неконкурентноспособна (и няма как да е по- различна, защото промишления ток е станал прекалено скъп). Вследствие на това доведеното до просешка тояга население емигрира на Запад, при своите колонизатори, за да захрани техните трудови пазари с евтина работна ръка.
А останала без активното си население в трудоспособна възраст, Територията-Колония България се спихва. В нея остава да управлява правителство – назначена от Запада колониална администрация, която чрез различни механизми управлява безпрепятствено и все по-авторитарно, без съпротива от страна на населението, което в по-активния си процент вече е извън страната.
С това си последно интервю преди да освободи поста, американският посланик Ерик Рубин неволно разкри варварския западен план за унищожаването на Източна Европа. И повдигна завесата пред грозната заблуда, в която ние, българите, живеем вече три десетилетия. Лъжата, че Запада ни е приел в съюз от равни, а се оказа, че са ни набутали вътре, за да ни заробят и ограбят. И да ни прогонят от нашата райска земя, за да слугуваме в чужда.
В съвременния свят евтината енергия е всичко и без нея няма как да се развива нито държава, нито икономика, а най-непостижима цел е благоденствието на народа. Без евтина енергия ние сме роби. Разбра ли цинико Рубин? Разбра ли, че целта на господарите ти от Вашингтон на нас българите ни е отдавна ясна. И само чакаме сгодния момент да ви отвърнем подобаващо! Да живее България! Skandalno.net
А ЕТО КАК ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В ИНТЕРНЕТ ПОСРЕЩНАХА НЕАДЕКВАТНОТО И ЦИНИЧНО СЛОВЕСНО ИЗЛИЯНИЕ НА ПОСЛАНИК РУБИН:
Данъкоплатец:
Благодарение на американските ТЕЦ-ове, българите в момента плащат най- скъпия ток в Европа, а янките индексират фантастични печалби на наш гръб. Плащаме им независимо дали произвеждат или не ток. И се получи същото, като с османския данък за изтърканите зъби. 4-те закрити блока на АЕЦ „Козлудуй“ можеха да работят още 30 години, но оная продажница Куневица ги размени срещу „правото“ да бъдем заробени от ЕвроГейския, управляван от Краваристан._____СЪД И ЗАТВОР за всички предатели на българския национален интерес!
Васил Здравков:
Тоя Рубин е патологичен лъжец, разчита на 80-те % дебили сред българския народ. ТЕЦ Марица Изток-3 беше модернизиран от италианската ЕНЕЛ и след това препродаден на американската фирма. А ТЕЦ Марица Изток-1 си беше достатъчно модерен. Американцитеги взеха наготово и почти нищо не са пипнали. Който е работил там по него време – знае.
Иван Иво Иванов:
Социологическо проучване показа, че броя на българите, които смятат САЩ за заплаха, е три пъти по-голям от тези, които смятат Русия за заплаха. А колкото до електроцентралите, там всичко е пределно ясно: Западът първо закри АЕЦ-а на Колонията с евтиния ток, и й взе и засили мръсните ТЕЦове, за да продава на раята тройно по скъп ток.
Сара:
На този интелектът не му е колкото на гугудка. Що за абсурдно обяснение?
Катя:
Четири закрити ядрени блока срещу два ремонтирани комина! Ей на това му се вика американска щедрост!
Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар