Walking With Dinosaurs се завръща с нов сезон 25 години по-късно

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емблематичната научнопопулярна поредица на BBC ще се сдобие с нови епизоди, благодарение на колаборация с американската PBS, немската ZDF и френската France Télévisions.

Една от най-успешните и известни научнопопулярни поредици Walking With Dinosaurs ще направи своето триумфално завръщане след 25 годишна пауза. Документалният феномен ще получи чисто нови епизоди през 2025 г., след като от BBC обявиха чисто новото си партньорство с цели три международни национални телевизии – PBS (САЩ), ZDF (Германия) и France Télévisions (Франция).

p0fsr4vb

Използвайки най-новите технологии във сферата на визуалните ефекти, както и новооткритите научни факти през последните две декади и половина, създателите на Walking With Dinosaurs ще вдъхнат живот на динозаври като най-големият и внушетелен месояден Спинозавър, който ще обитава земите на днешно Мароко, млад Трицератопс, борещ се за живота си с Тиранозавър Рекс в Северна Америка, или пък добродушния Лузотитан, който е тръгнал на поход, търсейки любовта в Португалия.

walking-with-dinosaurs1

Цяло ново поколение ще може да се запознае с историите, живота и краят на ерата на някогашните господари на планетата Земя, когато Walking With Dinosaurs се завърне на нашите екрани догодина. Кой ли ще бъде гласът, вдъхнал живот на този великолепен проект, след незабравимото представяна на Кенет Брана в оригинала, предстои да разберем. А дотогава, можете да се насладите на клипове от класическите серии в този плейлист на BBC Earth. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар