Хънтър Байдън

Washington Examiner: Джо Байдън е плащал за проститутките на сина си

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът на САЩ Джо Байдън без да подозира, несъзнателно е плащал сметките на сина си за ескорт момичета, много от които може да са били свързани с Русия, съобщава Washington Examiner.

Вестникът информира, че е получил копие на данните от забравения лаптоп на Хънтър Байдън. Според тези данни Хънтър Байдън е похарчил повече от 30 000 долара за ескорт между ноември 2018 г. и март 2019 г.

 

Много от тези момичета са били свързани с руски адреси на електронни пощи, регистрирани в зоната „.ru“, и са работили с „ексклузивната агенция за модели“ UberGFE. В раздела „Контакти“ на уебсайта на тази агенция са посочени Лос Анджелис, Бостън и Лондон.

В една от кореспонденциите Хънтър съобщава на посредничка на име Ева, която е основният му контакт при работата с UberGFE, че сметките му са временно замразени поради опити да превежда плащания на нейни „момичета“ с руски имейл акаунти, което е било подозрително за банката му.

Според изданието, Ева 11 пъти е поискала от Хънтър да преведе плащания по банкови сметки, свързани с руски имейл адреси.

Вестникът пише, че президентът е помогнал за плащането на сметките на сина си от декември 2018 г. до 2019 г. и е възнамерявал да му преведе общо 100 000 долара през този период.

Според информацията на изданието, Байдън веднъж е превел 5000 долара на Хънтър, когато последният е влязъл в контакт с посредничката за ескорт от UberGFE.

В друг случай кореспонденцията показва, че Хънтър убеждава баща си да му изпрати 20 000 долара, за да плати за програма за рехабилитация на наркомани, в която Хънтър така и не се регистрира.

В публикацията се отбелязва, че не е известно кой точно управлява UberGFE. Агенцията не е регистрирана в Съединените щати. На уебсайта си компанията твърди, че има служители в Украйна и че уебсайтът ѝ е създаден от разработчици в Киев.

През октомври 2020 г. вестник New York Post публикува поредица от истории, основани на кореспонденция, за която се твърди, че е намерена в лаптопа на Хънтър Байдън, открит в сервиз в Делауеър.

Собственикът на сервиза е направил копие на твърдия диск, което било предоставено на Руди Джулиани, бившия кмет на Ню Йорк и личен адвокат на тогавашния президент на САЩ Доналд Тръмп.

Съобщава се, че по-късно лаптопът е бил иззет от ФБР. Daily Mail пише, че снимките, намерени в лаптопа, може да показват участието на Байдън-младши в престъпни дейности, свързани с трафик на наркотици и проституция.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар