WC -то ще продължи да тормози туристическия бранш!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както става ясно от програмата на Народното събрание, днес по предложение на  протежетата си депутатите Митев и Касабов, Валери Симеонов следва да бъде избран като член на парламентарната комисия по Икономическа политика и туризъм.

Апетитите на Симеонов проличаха по време на неговото печално известно министерстване.

Интересен факт е, че същия ще бъде в конфликт на интереси, тъй като една част от бизнесът му е свързан именно с туризъм. Припомняме, че по време на неговото управление фирмата му Скат ТВ ООД бе осъдена за незаконно строителство към един от хотелите му в община Златоград.

Вместо обаче незаконното строителство по хотела на Симеоновата фирма да бъде премахнато, както гласи закона, то бе достроено, като WC министъра вероятно се е възползвал от служебното си положение и властова позиция, за да се случи дострояването на незаконното му строителство.

От  туристическия бранш са силно притеснени, че партийния функционер ще заеме място в ресорната туристическа комисия, тъй като неговата некомпетентност лъсна по време на министерстването му, а поразиите, които нанесе на бранша още не са преодолени от бизнеса!

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “WC -то ще продължи да тормози туристическия бранш!

  • Щом търпим нагли и безумни, и педали да управляват държавата ни, що мрънкаме??? Мъдрите и разумните хора не допускат подобно извращение!!!

Вашият коментар