Xbox Cloud Gaming добавя поддръжка за Amazon Fire TV Stick

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новото партньорство между Microsoft и Amazon ще предостави възможност на потребителите на Amazon Fire TV Stick 4K и Fire TV Stick Max да играят игри като Hellblade 2, Starfield, Forza Horizon 5 и Fallout 4, без да има нужда да притежават Xbox конзола.

Едно е сигурно – Microsoft иска Xbox Game Pass във възможно най-много домове, по възможно най-бързия начин. Доказателство за това е и новото им партньорство с Amazon, което ще предостави възмонжност на потребителите на стрийминг стиковете на Amazon – Fire TV Stick и Fire TV Stick Max да играят някои от най-новите конзолни игри посредством Xbox Cloud Gaming директно през своите стрийминг устройства.

Приложението на Xbox Cloud Gamign се очаква да бъде налично в AppStore-a на Fire TV в началото на месец юли, а единствените неща, които ще са ви нужни, за да започнете да приключенствате, са гейминг контролер, стабилна интернет връзка и абонамент за Gamepass Ultimate. Откъм контролери поддръжката ще е доста разнообразна, като ще можете да използвате дори DualSense и DualShock 4 на Sony, ако разполагате с такива у дома си. След това остава единствено да се наслаждавате на изживяването.

1387-xbox-PRStills-1-OTS-TVRemote-delivery1-1750x1000-v2-ad641ad7b90806e1f8a7

Новата колаборация между двете компании не бива да е толкова изненадваща, особено имайки предвид, че един от хитовите сериали в Amazon Prime е Fallout – франчайз, който е собственост на Microsoft след сделката за придобиването на Bethesda преди няколко години.

Повече за интеграцията на Xbox Cloud Gaming във Fire TV може да научите в изключително подробния блог пост на Xbox Wire ТУК.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар