Xiaomi отложи премиерата на футуристичния Mi MIX Alpha

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато през септември на 2019 г. Xiaomi представи Mi MIX Alpha, дизайнът му изглеждаше твърде футуристичен, за да бъде реализиран в реален функциониращ смартфон. Въпреки че китайците определиха модела като концептуален, обещаха в края на същата година да пуснат лимитирани бройки от него на пазара. Оказа се, че този дебют няма да се случи през декември, а няма индикации и за друга дата. 

Информацията за отложената премиера на Xiaomi Mi MIX Alpha беше разпространена от XDA Developers, които посочват, че няма конкретна причина за това, логично предположение би било, че става въпрос за технически затруднения.

Припомням ви, че Mi MIX Alpha има изключително интересен дизайн с дисплей, обвиващ корпуса му от всички страни. Смартфонът напомня модела със сгъваем дисплей Huawei Mate X, но тук няма никакви подвижни и сгъващи/разгъващи се части. 

Е, ако сте сред феновете, които бяха започнали да събират сумата от около 5000 лв., за да се сдобият с устройството – може да се наложи да им намерите друго предназначение.  

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар