Xiaomi представи аксесоара, от който Apple се отказа преди 2 години

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Xiaomi представи цял куп нови продукти на вчерашното си събитие, като между по-важните устройства се появи и подложка за безжично зареждане. Много подобна на тази, която Apple обяви преди няколко години, но след неколкократно отлагане през 2019-а окончателно призна, че няма да успее да довърши и пусне на пазара. 

Става въпрос за подложка за безжично зареждане с по-голяма площ, върху която могат да се поставят и зареждат едновременно три устройства. От Xiaomi обясниха, че няма значение как точно ще поставите смартфона или слушалките си, защото подложката има цели 19 намотки за безжично зареждане.

Screenshot 2021-03-30 at 9.50.49

Всяко от тези устройства може да бъде зареждане с до 20 W. 

Припомням ви, че преди години Apple обяви много сходен продукт под името AirPower, който се очакваше да може да зарежда безжично техния iPhone, Apple Watch и AirPods например. Оказа се обаче, че има проблеми с прегряването и в крайна сметка този аксесоар така и не беше доведен до пазара, а преди точно 2 години Apple официално обяви, че го канселира.

Тук идва въпросът дали Xiaomi все пак ще успее да доведе продукта си до пазара и ще работи ли той безпроблемно.

Screenshot 2021-03-30 at 9.51.34

Xiaomi представи вчера и самостоятелна подложка за супербързо 80 W безжично зареждане, която позволява телефонът да се поставя върху нея вертикално или хоризонтално. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар