Xiaomi представи универсален геймпад за смартфони и компютри

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Компанията Xiaomi е известна с огромния брой различни устройства и аксесоари. Наред с новите смартфони, часовник и други, интересен нов продукт беше обявен от компанията вчера.

Става дума за универсалния контролер за игри GamePad Elite Edition, който може да бъде свързан към смартфон или смарт телевизор, както и към персонален компютър. Съобщава се, че устройството има и собствена поддръжка на Steam.Xiaomi GamePad Elite Edition получи дизайн, който съчетава решения за контролери на Xbox и идеи за Dualshock на Sony. Разбира се, дизайнът включва четири бутона A, B, X и Y, както и чифт стикове, разположени на различни нива. За сега e известно, че геймпадът се синхронизира чрез Bluetooth 5.0 или включения в комплекта 2.4G безжичен USB приемник.


Едно от интересните неща в модела е възможността за използване със смартфон. Освен със самото безжично свързване GamePad Elite Edition може да се похвали и със специална стойка, на която може да се закачи смартфон, така че да стане част от самото устройство и да е удобно за игра.

Новото устройство ще е на пазара от днес, а предварително обявената цена, на която ще се продава то е 60 щ. долара.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар